דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לא תוכלו להפסיק לנשנש

מצרכים למתכון

100 מנות/יחידות, 14 גרם למנה\יחידה (כ- 600 גרם עוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 שמים את כל החומרים לבצק במיקסר עם וו גיטרה ומעבדים עד לקבלת פירורים (ניתן להשתמש במרגרינה חתוכה במקום החמאה, להשתמש בקמח תירס דק).
  • 2 מפסיקים את פעולת המיקסר וממשיכים ללוש ביד עד לקבלת בצק מגובש ונעים (אפשר ללוש מההתחלה ביד).
  • 3 יוצרים "נקניק" שמן, עוטפים בניילון ושומרים במקרר לשעה עד 3 ימים.
  • 4 מחלקים את ה"נקניק" ל- 4 חלקים.
  • 5 כל חלק מרדדים על משטח עבודה, או על נייר אפייה לעלה עבה.
  • 6 מפזרים על חצי עלה את הגבינה המגורדת (ניתן להשתמש גם בגבינת מוצרלה או קשקבל) ומקפלים את החצי הריק עליו. מקפלים שוב, מרדדים לעלה דק, מורחים ביצה טרופה, מפזרים שומשום וחותכים בעזרת גלגלת או סכין חדה לריבועים או מלבנים קטנים.
  • 7 אפשר גם לקרוץ צורות בשבלונות של עוגיות.
  • 8 הכי נוח לרדד על נייר אפייה ולשים את הנייר עם העוגיות בתוך תבנית האפייה (אין צורך ברווחים).
  • 9 אופים בתנור שחומם מראש כ- 15 דקות או עד שהעוגיות משחימות יפה, בחום בינוני של 180 מעלות.
  • 10 שומרים בכלי סגור היטב. אפשר לשמור בהקפאה.
טיפ למתכון
ניתן לציפוי גם עם פרג, קימל, קצח ועוד.

עדיפות לרסק תפוחים בצנצנת זכוכית, ללא חומר משמר וללא סוכר. העוגיות קריספיות וטעימות להפליא. מספר המנות משוער ואינו מדוייק.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של רות

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)41291
חלבונים (גרם)1.62 11.55
פחמימות (גרם)426
מתוכן סוכרים (גרם)0.01 0.04
שומנים (גרם)2.19 15.59
מתוכם שומן רווי (גרם)1.03 7.33
כולסטרול (מ"ג)7.98 56.88
נתרן (מ"ג)55.03392.27
סיבים תזונתיים (גרם)0.15 1.04
מים (גרם)0.725.1
ויטמין A (מק"ג)0.956.79
ויטמין B (מ"ג)15.280.11
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00.02
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B5 (מ"ג)0.010.07
ויטמין B6 (מ"ג)00.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.322.28
ויטמין B12 (מק"ג)0.010.06
ויטמין C (מ"ג)0.030.19
ויטמין D (מק"ג)0.010.04
ויטמין E (מ"ג)0.010.05
ויטמין K (מק"ג)00.01
סידן (מ"ג)37.87269.91
ברזל (מ"ג)0.010.09
מגנזיום (מ"ג)1.017.2
זרחן (מ"ג)1.39.26
אבץ (מ"ג)0.010.05
אשלגן (מ"ג)7.9256.44
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.010.07
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010.06
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.18
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.17

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 28.8% 21.3% 48%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.43 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה