דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 42 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל השיפודים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שיפודי פרגיות על מחבת פסים
על האש בתוך הבית!
  • 1 לחתוך את הפרגיות לקוביות/נתחים בגודל הרצוי (אני הכנתי של שיפודי קטנים) ולהניח בקערה.
  • 2 לשקשק בתבנית את כל מרכיבי המשרה, למזוג לקערת הפרגיות ולערבב היטב עם הידיים.
  • 3 להניח את הפרגיות בצד כחצי שעה או במקרר כשעתיים לספיגת הטעמים.
  • 4 לשפד את הפרגיות על השיפודים שברשותכם, ולחמם היטב את מחבת הפסים עם מעט שמן (להיעזר בנייר סופג ולמרוח את כל מחבת הפסים).
  • 5 לטגן את השיפודים על מחבת הפסים מכל הכיוונים עד שהפרגיות מוכנות.
  • 6 מתקבלים שיפודי פרגיות על מחבת פסים שיוצאים ממש כמו על המנגל - נותר לכם רק להגיש לצד טחינה, רוטב סאטה (רוטב בוטנים), רוטב צ`ימיצ`ורי ועוד.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מחבת פסים.

זמן ההכנה לא כולל את זמן חיתוך והשרית הפרגיות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 30.2% 64.8% 4.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.44 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב