דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שיפודי פרגיות על מחבת פסים
שיפודי פרגיות על מחבת פסים
שיפודי פרגיות על מחבת פסים
על האש בתוך הבית!

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 42 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל השיפודים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לחתוך את הפרגיות לקוביות/נתחים בגודל הרצוי (אני הכנתי של שיפודי קטנים) ולהניח בקערה.
  • 2 לשקשק בתבנית את כל מרכיבי המשרה, למזוג לקערת הפרגיות ולערבב היטב עם הידיים.
  • 3 להניח את הפרגיות בצד כחצי שעה או במקרר כשעתיים לספיגת הטעמים.
  • 4 לשפד את הפרגיות על השיפודים שברשותכם, ולחמם היטב את מחבת הפסים עם מעט שמן (להיעזר בנייר סופג ולמרוח את כל מחבת הפסים).
  • 5 לטגן את השיפודים על מחבת הפסים מכל הכיוונים עד שהפרגיות מוכנות.
  • 6 מתקבלים שיפודי פרגיות על מחבת פסים שיוצאים ממש כמו על המנגל - נותר לכם רק להגיש לצד טחינה, רוטב סאטה (רוטב בוטנים), רוטב צ`ימיצ`ורי ועוד.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מחבת פסים.

זמן ההכנה לא כולל את זמן חיתוך והשרית הפרגיות.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)99234
חלבונים (גרם)11.34 26.91
פחמימות (גרם)12
מתוכן סוכרים (גרם)0.03 0.08
שומנים (גרם)5.28 12.53
מתוכם שומן רווי (גרם)1.21 2.86
כולסטרול (מ"ג)40.8 96.87
נתרן (מ"ג)177.8422.13
סיבים תזונתיים (גרם)0.12 0.29
מים (גרם)23.7756.44
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)2.485.89
ויטמין B (מ"ג)3.78.78
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.09
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.25
ויטמין B3 (מ"ג)2.876.83
ויטמין B5 (מ"ג)0.521.22
ויטמין B6 (מ"ג)0.160.38
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)3.939.34
ויטמין B12 (מק"ג)0.130.31
ויטמין C (מ"ג)0.130.31
ויטמין D (מק"ג)0.080.19
ויטמין E (מ"ג)0.060.14
ויטמין K (מק"ג)0.310.73
סידן (מ"ג)7.0716.79
ברזל (מ"ג)0.741.76
מגנזיום (מ"ג)11.4427.16
זרחן (מ"ג)81.25192.9
אבץ (מ"ג)1.132.69
אשלגן (מ"ג)112.6267.34
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.992.34
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.040.1
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.831.97
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.553.67
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.323.14

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 30.2% 64.8% 4.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.44 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.