דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פרגיות צלויות על מחבת פסים זה וואו

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 300 גרם למנה\יחידה (2-3 מנות (תלוי בגודל המנה))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לשטוף את הפרגיות, לחתוך לקוביות, לנקות ולהניח בקערה (ניתן גם לבקש מהקצב לחתוך עבורכם).
  • 2 לערבב היטב בקערה את כל מרכיבי המשרה, למזוג מעל הפרגיות בקערה ולהניח בצד להשריה של כחצי שעה לספיגת הטעמים במקרר (ניתן גם לוותר על ההשריה וישר לצלות, אך הפרגיות תהיינה טעימות יותר לאחר ספיגת הטעמים).
  • 3 להלהיט מחבת פסים, להעביר אליה את הפרגיות עם המשרה, לצלות מכל הכיוונים עד שהפרגיות הופכות לחרוכות (זהירות לא לייבש) ולהעביר אל צלחת הגשה.
  • 4 להוסיף אל מחבת הפסים את רצועות הבצל ולטגן מעט לשקיפות יחד עם מעט מהמשרה הנותר על המחבת לאחר צליית הפרגיות (זהירות לא לשרוף את הבצל). להגיש את הבצל מעל הפרגיות בצלחת ההגשה ולהתפנק עם מנת פרגיות במחבת פסים מושלמת במינימום מאמץ!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפזר מעל הפרגיות מעט שומשום במהלך או לאחר הצלייה.

ציוד נדרש: מחבת פסים.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. זמן ההכנה אינו כולל את זמן השרית הפרגיות במשרה.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של גיא צורף

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)472157
חלבונים (גרם)49.37 16.46
פחמימות (גרם)207
מתוכן סוכרים (גרם)9.37 3.12
שומנים (גרם)20.56 6.85
מתוכם שומן רווי (גרם)5.15 1.72
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.020.01
כולסטרול (מ"ג)170.01 56.67
נתרן (מ"ג)833.64277.88
סיבים תזונתיים (גרם)1.89 0.63
מים (גרם)195.6565.22
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.140.05
ויטמין B (מ"ג)15.825.27
ויטמין B1 (מ"ג)0.20.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.450.15
ויטמין B3 (מ"ג)12.074.02
ויטמין B5 (מ"ג)2.270.76
ויטמין B6 (מ"ג)0.790.26
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)31.3710.46
ויטמין B12 (מק"ג)0.550.18
ויטמין C (מ"ג)5.791.93
ויטמין D (מק"ג)0.330.11
ויטמין E (מ"ג)0.040.01
ויטמין K (מק"ג)1.120.37
סידן (מ"ג)48.8316.28
ברזל (מ"ג)2.850.95
מגנזיום (מ"ג)57.2919.1
זרחן (מ"ג)374.49124.83
אבץ (מ"ג)4.921.64
אשלגן (מ"ג)624.38208.13
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)4.161.39
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.180.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)3.491.16
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)6.462.15
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)5.491.83

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 22.3% 53.5% 22.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.3 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.