דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 279 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סטייק טונה צרוב על מחבת פסים
סטייק דג טונה צרוב ומתובלן
  • 1 משרים את נתחי הטונה בקערה עם מיץ מלימון אחד גדול כשעה, ומסננים מכל הנוזלים.
  • 2 מחממים מחבת פסים על להבה גדולה ומתיזים ספריי שמן לריסוס.
  • 3 מתבלים את הנתחים משני הצדדים ומניחים על המחבת, כל צד 3-5 דקות בערך, עד שנוצרים פסים חומים על נתחי הדג.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעת הגשה: עם סלט עליי ביבי. הערה: יש להיזהר לא לטגן יותר מדי את הדג כי לטונה יש נטייה להתייבש בטיגון ממושך.

ציוד נדרש: מחבת פסים.

הפעם החלטתי לטגן את סטייק הטונה במחבת פסים ולא בבישול... הניסוי עבר בהצלחה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 2.7% 95.5% 1.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.03 (0.03 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב