דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל השניצלים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שניצל לפסח
אין כמו שניצל בציפוי קמח מצה
  • 1 פורסים את חזה העוף לפרוסות בעובי ובגודל הרצוי, שוטפים היטב ומסננים.
  • 2 בקערה מערבבים את הביצים, מיץ הלימון והתבלינים. מעבירים את פרוסות חזה העוף לקערת הביצים ומערבבים היטב.
  • 3 מכינים צלחת עם קמח מצה לציפוי השניצלים.
  • 4 מחממים שמן במחבת (ראו מידע נוסף) - לא את כל 1/2 הכוס, כל פעם כמות קטנה לפי הצורך. טובלים את השניצלים בקמח המצה, מנערים מקמח עודף ומטגנים היטב במחבת משני הצדדים עד להשחמה. הרי לכם שניצל לפסח קל וטעים לילדים.
  • 5 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בשניצלים לפסח לאחר הטיגון. יש לטגן בכ- 1/2 כוס שמן לפי הצורך. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 18% 62.1% 19.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב