דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שניצל לפסח
שניצל לפסח
שניצל לפסח
אין כמו שניצל בציפוי קמח מצה

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל השניצלים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 פורסים את חזה העוף לפרוסות בעובי ובגודל הרצוי, שוטפים היטב ומסננים.
  • 2 בקערה מערבבים את הביצים, מיץ הלימון והתבלינים. מעבירים את פרוסות חזה העוף לקערת הביצים ומערבבים היטב.
  • 3 מכינים צלחת עם קמח מצה לציפוי השניצלים.
  • 4 מחממים שמן במחבת (ראו מידע נוסף) - לא את כל 1/2 הכוס, כל פעם כמות קטנה לפי הצורך. טובלים את השניצלים בקמח המצה, מנערים מקמח עודף ומטגנים היטב במחבת משני הצדדים עד להשחמה. הרי לכם שניצל לפסח קל וטעים לילדים.
  • 5 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בשניצלים לפסח לאחר הטיגון. יש לטגן בכ- 1/2 כוס שמן לפי הצורך. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של שרית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)235224
חלבונים (גרם)29.09 27.75
פחמימות (גרם)99
מתוכן סוכרים (גרם)0.07 0.06
שומנים (גרם)8.44 8.06
מתוכם שומן רווי (גרם)1.56 1.49
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)106.53 101.65
נתרן (מ"ג)309.76295.57
סיבים תזונתיים (גרם)0.09 0.09
מים (גרם)55.5653.02
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)25.3924.23
ויטמין B (מ"ג)13.612.97
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.150.14
ויטמין B3 (מ"ג)11.8611.32
ויטמין B5 (מ"ג)0.980.93
ויטמין B6 (מ"ג)0.540.51
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7.787.42
ויטמין B12 (מק"ג)0.380.36
ויטמין C (מ"ג)0.350.33
ויטמין D (מק"ג)0.290.27
ויטמין E (מ"ג)0.490.47
ויטמין K (מק"ג)2.222.12
סידן (מ"ג)18.717.84
ברזל (מ"ג)1.141.09
מגנזיום (מ"ג)26.4225.21
זרחן (מ"ג)215.6205.72
אבץ (מ"ג)0.990.95
אשלגן (מ"ג)239.4228.44
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.051
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.840.81
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.711.63
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.531.46

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 18% 62.1% 19.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.22 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.