דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 76 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מאפינס גזר ותפוח
  • 1 טורפים את הביצים, הסוכר והסילאן.
  • 2 מוסיפים את תמצית הוניל והקינמון ומערבבים היטב.
  • 3 מוסיפים את השמן וטורפים עד לקבלת תערובת בהירה ואחידה.
  • 4 מגרדים את התפוח ואת הגזרים ומוסיפים לתערובת. מוסיפים את האגוזים והצימוקים ומערבבים היטב.
  • 5 מנפים קמחים, אבקת אפייה ומלח. מערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
  • 6 מרפדים תבניות שקעים בעטרות נייר וממלאים כל שקע עד 3/4 מגובהו.
  • 7 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות 20-25 דקות עד שקיסם יוצא נקי עם פירורים לחים.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לאפות כעוגה אחת גדולה אבל זמן האפייה מתארך בהתאם ל- 30-40 דקות.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ביחס לקטגוריית העוגות - המתכון נחשב בריא. ניתן גם להמיר את הקמח הלבן בקמח כוסמין שהוא גם יחסית קליל ואוורירי כמו הלבן, אך יותר בריא.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.4% 24.2% 8.2% 63.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב