מצרכים למתכון
9 מנות/יחידות, 368 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל המנה))
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מנת חג עיקרית נהדרת על השולחן
- 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
- 2 אל קערת מעבד המזון להוסיף את כל מצרכי הפסטו ולטחון היטב.
- 3 לפתוח את שוק הטלה ולמרוח ברוטב הפסטו.
- 4 לפזר פיסטוק חלבי, לגלגל ולקשור היטב בחוט קשירה.
- 5 לחתוך את כל הירקות לחתיכות גסות ולהניח בתבנית.
- 6 לחמם שמן לחום גבוה במחבת רחבה, להניח את שוק הטלה ולצרוב היטב מכל הצדדים.
- 7 להניח את שוק הטלה על הירקות בתבנית, ולאפות כ- 2-3 שעות עד לריכוך מלא של הבשר (תלוי בגודל הנתח). ניתן לבדוק ריכוך על ידי מגע או לנעוץ שיפוד ולראות נוזל שקוף. במהלך האפייה לצקת מהרוטב שנוצר בתבנית על הבשר והירקות בכדי למנוע התייבשות.
- 8 לאחר השחמה יפה של שוק הטלה להוציא מהתנור, להמתין כ- 5 דקות ולהגיש לשולחן בשלמותו.
- 9 לפרוס ולהגיש - מתקבל שוק טלה בתנור פשוט מושלם!
- 10 בתיאבון
טיפ למתכון
ניתן להגיש עם רוטב יין או רוטב צלי בנפרד.
ציוד נדרש: חוט קשירה/שפגט.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טחינה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.7% |
45.3% |
42.4% |
9.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב