דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 136 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
טרטר דג לבן ותותים
מנה ראשונה מפנקת במיוחד, צילום: שרון אונגר
  • 1 חותכים את דג הלברק והתותים לקוביות קטנות ואחידות.
  • 2 חותכים את הצנוניות לג`וליינים בעזרת מנדולינה או סכין, קוצצים את העירית ומערבבים את כל מצרכי הטרטר יחד.
  • 3 מערבבים את מצרכי הרוטב, מוזגים על הטרטר, מערבבים ומגישים.
  • 4 מתקבל טרטר דג לברק שאתם חייבים לטעום!
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.4% 27.6% 35.1% 27.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.51 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב