דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מנה ראשונה מפנקת במיוחד, צילום: שרון אונגר

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 136 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 חותכים את דג הלברק והתותים לקוביות קטנות ואחידות.
  • 2 חותכים את הצנוניות לג`וליינים בעזרת מנדולינה או סכין, קוצצים את העירית ומערבבים את כל מצרכי הטרטר יחד.
  • 3 מערבבים את מצרכי הרוטב, מוזגים על הטרטר, מערבבים ומגישים.
  • 4 מתקבל טרטר דג לברק שאתם חייבים לטעום!
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

- פרסומת -

כנסו: ספר המתכונים של רותם צוצו

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)109 קלוריות80 קלוריות
חלבונים7.8 גרם5.8 גרם
פחמימות6 גרם5 גרם
מתוכן סוכרים3.1 גרם2.3 גרם
שומנים6.1 גרם4.5 גרם
מתוכם שומן רווי935.1 מ"ג690.1 מ"ג
כולסטרול13.7 מ"ג10.1 מ"ג
נתרן499 מ"ג368.2 מ"ג
סיבים תזונתיים2.1 גרם1.5 גרם
מים112.8 גרם83.2 גרם
ליקופן0 מק"ג0 מק"ג
ויטמין A18.9 מק"ג13.9 מק"ג
ויטמין B (סה"כ)1.8 מ"ג1.3 מ"ג
ויטמין B196.5 מק"ג71.2 מק"ג
ויטמין B278 מק"ג57.6 מק"ג
ויטמין B3873.4 מק"ג644.5 מק"ג
ויטמין B5414.9 מק"ג306.2 מק"ג
ויטמין B6275.6 מק"ג203.4 מק"ג
חומצה פולית - ויטמין B927.4 מק"ג20.2 מק"ג
ויטמין B120.1 מק"ג0.1 מק"ג
ויטמין C30.2 מ"ג22.3 מ"ג
ויטמין D1.9 מק"ג1.4 מק"ג
ויטמין E501.5 מק"ג370.1 מק"ג
ויטמין K3.4 מק"ג2.5 מק"ג
סידן28.8 מ"ג21.2 מ"ג
ברזל663.5 מק"ג489.7 מק"ג
מגנזיום30.2 מ"ג22.3 מ"ג
זרחן108.9 מ"ג80.3 מ"ג
אבץ447.7 מק"ג330.4 מק"ג
אשלגן320.5 מ"ג236.5 מ"ג
חומצות שומן רב בלתי רוויות1 גרם0.7 גרם
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 351.6 מ"ג38.1 מ"ג
חומצה לינולאית-אומגה 6710.6 מ"ג524.4 מ"ג
חומצות שומן חד בלתי רוויות1.3 גרם1 גרם
חומצת שומן אולאית-אומגה 91.3 גרם0.9 גרם

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.4% 27.6% 35.1% 27.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?