דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 43 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחם מקמח שקדים ללא גלוטן
לחם קל להכנה ללא גלוטן
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 לערבב היטב בקערה את כל המצרכים.
  • 3 לשטח את התערובת על תבנית ולהכניס לתנור למשך כ- 20 דקות.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אפייה מתאימה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 63.7% 21.9% 14.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.76 (1.76 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב