דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לחם קל להכנה ללא גלוטן

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 43 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל המנה))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 לערבב היטב בקערה את כל המצרכים.
  • 3 לשטח את התערובת על תבנית ולהכניס לתנור למשך כ- 20 דקות.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אפייה מתאימה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של רונה אשכנזי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)198464
חלבונים (גרם)6.04 14.12
פחמימות (גרם)49
מתוכן סוכרים (גרם)0.06 0.13
שומנים (גרם)17.55 41.03
מתוכם שומן רווי (גרם)2.05 4.8
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)56.21 131.41
נתרן (מ"ג)307.28718.31
סיבים תזונתיים (גרם)0.03 0.06
מים (גרם)11.5226.92
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)24.2856.76
ויטמין B (מ"ג)0.350.83
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.16
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.230.54
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.06
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7.1816.79
ויטמין B12 (מק"ג)0.130.31
ויטמין C (מ"ג)0.030.06
ויטמין D (מק"ג)0.310.72
ויטמין E (מ"ג)0.160.38
ויטמין K (מק"ג)0.310.72
סידן (מ"ג)9.2621.65
ברזל (מ"ג)0.290.69
מגנזיום (מ"ג)24.68
זרחן (מ"ג)30.0770.3
אבץ (מ"ג)0.20.46
אשלגן (מ"ג)22.0651.56
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.290.68
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.240.55
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.551.29
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.521.21

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 63.7% 21.9% 14.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.76 (1.76 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?