דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 46 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פאי אגוזים
  • 1 ללוש את כל חומרי הבצק, לעטוף בניילון נצמד ולקרר חצי שעה.
  • 2 לרדד ולהניח על תבנית פאי בגודל 22-24 ס"מ, לחורר את הבצק בעזרת מזלג.
  • 3 לחמם תנור ל- 180 מעלות ולאפות רק את הבצק כ- 10 דקות.
  • 4 להוציא ולקרר 5 דקות.
  • 5 הכנת הבלילה - לטחון את האגוזים באופן גס ביותר (כך שירגישו את האגוזים).
  • 6 להניח בקערה ולהוסיף את הביצים, תמצית הוניל והחלב הממותק יחד עם האגוזים השבורים.
  • 7 לשפוך על הבצק האפוי למחצה.
  • 8 להכניס לתנור החם למשך 25 עד 30 דקות.
  • 9 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 48% 14.1% 37.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.92 (0.92 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב