דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 46 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 ללוש את כל חומרי הבצק, לעטוף בניילון נצמד ולקרר חצי שעה.
  • 2 לרדד ולהניח על תבנית פאי בגודל 22-24 ס"מ, לחורר את הבצק בעזרת מזלג.
  • 3 לחמם תנור ל- 180 מעלות ולאפות רק את הבצק כ- 10 דקות.
  • 4 להוציא ולקרר 5 דקות.
  • 5 הכנת הבלילה - לטחון את האגוזים באופן גס ביותר (כך שירגישו את האגוזים).
  • 6 להניח בקערה ולהוסיף את הביצים, תמצית הוניל והחלב הממותק יחד עם האגוזים השבורים.
  • 7 לשפוך על הבצק האפוי למחצה.
  • 8 להכניס לתנור החם למשך 25 עד 30 דקות.
  • 9 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של Rebeka Ben Haim

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)215471
חלבונים (גרם)4.73 10.34
פחמימות (גרם)1328
מתוכן סוכרים (גרם)0.08 0.18
שומנים (גרם)16.09 35.21
מתוכם שומן רווי (גרם)3.71 8.12
כולסטרול (מ"ג)41.06 89.86
נתרן (מ"ג)11.124.29
מים (גרם)7.7917.04
ויטמין A (מק"ג)9.5220.83
ויטמין B (מ"ג)0.150.34
ויטמין B1 (מ"ג)00.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.10.21
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)3.26.99
ויטמין B12 (מק"ג)0.090.19
ויטמין D (מק"ג)0.060.13
ויטמין E (מ"ג)0.070.14
ויטמין K (מק"ג)0.020.04
סידן (מ"ג)3.718.11
ברזל (מ"ג)0.130.28
מגנזיום (מ"ג)0.871.91
זרחן (מ"ג)1328.45
אבץ (מ"ג)0.080.16
אשלגן (מ"ג)9.4820.75
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.090.2
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.080.17
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.260.57
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.240.52

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 48% 14.1% 37.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.92 (0.92 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.