מצרכים למתכון
3 מנות/יחידות, 233 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
רוטב מושלם לחזה עוף שאתם חייבים לנסות
- 1 לחתוך את חזה העוף לפרוסות דקות של 2×2 ס"מ ולתבל במעט מלח ופלפל שחור.
- 2 לטגן את חזה העוף במחבת בשמן הזית עד להזהבה קלה משני הצדדים.
- 3 בינתיים לערבב היטב בקערה את כל מצרכי הרוטב.
- 4 לאחר שפרוסות חזה העוף הזהיבו - למזוג את הרוטב למחבת, להקפיץ יחד כ- 2 דקות ולהוציא מהמחבת.
- 5 להגיש יפה בצלחת ולאכול חם (ניתן לקשט בשומשום ובצל ירוק).
- 6 בתיאבון
טיפ למתכון
ממליצה בחום להכפיל כמויות!
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.5% |
33.6% |
63.7% |
2.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב