דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 181 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
בשר מפורק בבישול ארוך
בשר מפורק קל להכנה וטעים
  • 1 להמליח ולפלפל את בשר האסאדו (אפשר להחליף חצי מכמות הבשר בחזה בקר - פחות שומני), לטגן בשמן בסיר משני הצדדים לצריבה קלה ולהוציא מהסיר.
  • 2 באותו הסיר לטגן את הבצל עד להזהבה קלה, להוסיף את השום ולטגן עוד כדקה.
  • 3 להחזיר את האסאדו לסיר, להוסיף את המים הרותחים, הטריאקי, הסילאן והסויה, להביא לרתיחה ולבשל כ- 3 שעות על אש נמוכה.
  • 4 להוציא את האסאדו מהסיר ולפורר את הבשר (עדיף בעזרת הידיים כשמתקרר מעט). את הרוטב שנותר בסיר להסמיך מעט ולמזוג על הבשר המפורק (במידה ולא נשאר יותר מדי רוטב - להוסיף כף מים וכף מכל רוטב (טריאקי-סילאן-סויה), להסמיך, למזוג מעל הבשר המפורק ולערבב היטב.
  • 5 זהו - מתקבל בשר אסאדו מפורק מושלם בבישול ארוך שאתם חייבים לאמץ!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הבשר המפורק מתאים מאוד למילוי לחמניות באן כמובן.

ציוד נדרש: סיר בישול.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. ניתן להכנה גם בצלייה בתנור (מכוסה) לאחר טיגון והרתחה, למשך כשעתיים בחום של 170-180 מעלות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 41.6% 43.9% 13.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.72 (0.73 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב