גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | בשר | » | בשר מפורק בבישול ארוך |
10 מנות/יחידות, 181 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
ציוד נדרש: סיר בישול.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. ניתן להכנה גם בצלייה בתנור (מכוסה) לאחר טיגון והרתחה, למשך כשעתיים בחום של 170-180 מעלות.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 361 | 199 |
חלבונים (גרם) | 26.33 | 14.52 |
פחמימות (גרם) | 8 | 5 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 4.93 | 2.72 |
שומנים (גרם) | 24.94 | 13.76 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 10.36 | 5.71 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 1.44 | 0.8 |
כולסטרול (מ"ג) | 100 | 55.16 |
נתרן (מ"ג) | 622.49 | 343.35 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.45 | 0.25 |
מים (גרם) | 112.39 | 61.99 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 8.03 | 4.43 |
ויטמין B (מ"ג) | 4.8 | 2.65 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.1 | 0.06 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.23 | 0.13 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 3.34 | 1.84 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.78 | 0.43 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.33 | 0.18 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 7.97 | 4.4 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 3.45 | 1.9 |
ויטמין C (מ"ג) | 1.46 | 0.8 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.15 | 0.08 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.09 | 0.05 |
ויטמין K (מק"ג) | 2.03 | 1.12 |
סידן (מ"ג) | 23.71 | 13.08 |
ברזל (מ"ג) | 2.83 | 1.56 |
מגנזיום (מ"ג) | 22.86 | 12.61 |
זרחן (מ"ג) | 178.47 | 98.44 |
אבץ (מ"ג) | 9.79 | 5.4 |
אשלגן (מ"ג) | 272.16 | 150.12 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.99 | 0.55 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.05 | 0.02 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.88 | 0.49 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 11.41 | 6.29 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 10.31 | 5.68 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם