גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | בשר | » | בשר מפורק בבישול ארוך |
11 מנות/יחידות, 210 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלחמניות)
ציוד נדרש: סיר בישול.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. ניתן להכנה גם בצלייה בתנור (מכוסה) לאחר טיגון והרתחה, למשך כשעתיים בחום של 170-180 מעלות.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 425 | 202 |
חלבונים (גרם) | 38.89 | 18.49 |
פחמימות (גרם) | 8 | 4 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 4.48 | 2.13 |
שומנים (גרם) | 26.31 | 12.51 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 10.85 | 5.16 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 1.31 | 0.62 |
כולסטרול (מ"ג) | 109.09 | 51.88 |
נתרן (מ"ג) | 590.44 | 280.8 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.41 | 0.19 |
מים (גרם) | 128.95 | 61.32 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 7.3 | 3.47 |
ויטמין B (מ"ג) | 7.05 | 3.35 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.12 | 0.06 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.3 | 0.14 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 5.16 | 2.45 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1 | 0.48 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.45 | 0.21 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 11.79 | 5.61 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 4.24 | 2.02 |
ויטמין C (מ"ג) | 1.32 | 0.63 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.14 | 0.06 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.28 | 0.13 |
ויטמין K (מק"ג) | 2.76 | 1.31 |
סידן (מ"ג) | 30.2 | 14.36 |
ברזל (מ"ג) | 3.83 | 1.82 |
מגנזיום (מ"ג) | 30.33 | 14.42 |
זרחן (מ"ג) | 253.15 | 120.39 |
אבץ (מ"ג) | 12.36 | 5.88 |
אשלגן (מ"ג) | 367.42 | 174.74 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.9 | 0.43 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.04 | 0.02 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.8 | 0.38 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 10.37 | 4.93 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 9.37 | 4.46 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם