דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 96 גרם למנה\יחידה (תלוי בעובי הפרוסות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גזר ותבלינים של סתיו
עוגת הגזר הכי טעימה שתכינו - באחריות!
  • 1 במיקסר עם וו גיטרה מניחים את הביצים, השמן, הסוכר החום, הדבש והוניל, ומפעילים את המיקסר על מהירות בינונית לכ- 5 דקות. לאחר מכן, מעלים את המהירות לגבוהה לעוד כ- 5-7 דקות.
  • 2 מוסיפים את הקמח, הסודה לשתייה, אבקת האפייה, המלח והפאמפקין ספייס, ומערבבים כמה שניות רק עד לאיחוד. מוסיפים את הקוקוס, הגזר המגורד, ואגוזי המלך, ומערבבים שוב ערבוב קצר רק עד איחוד.
  • 3 מעבירים את תערובת העוגות לתבניות אינגליש קייק משומנות ואופים בחום של 160 מעלות טורבו למשך כ- 35-40 דקות, או עד שקיסם יוצא מעט לח (זמני האפייה משתנים בין התנורים השונים). שימו לב: עוגת הגזר הזאת תופחת מעט בתנור ואינה גבוהה, לכן צריך למלא את התבניות בקצת יותר מ- 3/4 גובה.
  • 4 בקערה טורפים את כל מרכיבי זיגוג גבינת השמנת עד לקבלת קרם חלק. לאחר האפייה מצננים את העוגה ומניחים עליה את הזיגוג שהכנו. שומרים בקופסא אטומה במקרר. מתקבלת עוגת גזר ותבלינים פשוט מושלמת!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מעל זיגוג הגבינה הוספתי עוד מעט מהפאמפקין ספייס.

ציוד נדרש: מיקסר עם וו גיטרה, 2 תבניות אינגליש קייק 30x10 ס"מ (רגילות), משקל מטבח ביתי.

שימו לב: כתבתי מידות גם בכוסות אבל כדי לקבל תוצאה מדויקת כמו שלי - יש להשתמש במשקל מטבח.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 34.2% 7.3% 54.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.59 נטו)
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב