דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 323 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פלפל ממולא בשר ובורגול
מילוי בשילוב של בשר ובורגול
  • 1 קוצצים דק את הבצל והפטרוזיליה. מגרדים במגרדת דקה את הדלעת.
  • 2 מערבבים את הבשר הבקר הטחון עם בשר ההודו הטחון, הבצל הקצוץ, הפטרוזיליה הקצוצה והדלעת המגורדת. מוסיפים את התבלינים והבורגול, ומערבבים היטב.
  • 3 חותכים את המגבעת של הפלפלים השטופים, מוציאים את הגרעינים וממלאים את הפלפלים בתערובת (המילוי צריך להיות בגובה 3/4 פלפל).
  • 4 בסיר רחב מחממים את העגבניות המגורדות עם 4-5 כוסות מים. ניתן להשתמש בעגבניות מגורדות עם שום או בעשבי תיבול. ברתיחה מוסיפים את התבלינים לפי הטעם. כאשר הרוטב רותח, מוסיפים את הפלפלים הממולאים ומסדרים אותם בסיר.
  • 5 באמצעות כף יוצקים מעט מהרוטב החם לתוך הפלפלים (ממלאים את ה- 1/4 שנותר), ומבשלים על להבה בינונית עם מכסה למשך כשעה.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להוסיף גם מעט כמון.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה להשתמש בבשר בקר דל שומן (כתף, פילה, פילה מדומה).

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.2% 10.5% 35% 45.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב