דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 421 גרם למנה\יחידה (5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דג סול בתנור
דג עם המון צבע
  • 1 לחמם תנור לחום בינוני.
  • 2 לסדר בתבנית אפייה את עגבניה אחת פרוסה, חצי גמבה פרוסה, חצי בצל, חצי פלפל צהוב פרוס וחצי פלפל ירוק חריף.
  • 3 להניח את חתיכות הדג על הירקות ומעליהם לפזר את יתר הירקות (החצאים הנוספים).
  • 4 בקערית נפרדת לערבב שמן זית, שום כתוש, פפריקה, כורכום, זרעי קימל, מלח, סוכר ומיץ לימון.
  • 5 ליצוק את תערובת הנוזלים והתבלינים מעל הדגים והירקות שבתבנית.
  • 6 להכניס לתנור ולאפות כ- 20 דקות עד חצי שעה (לבדוק שהדג מוכן לאכילה).
  • 7 להעביר לצלחת הגשה נאה את הדגים, מסביבם לסדר את הירקות ולפזר מעל עלי פטרוזיליה לקישוט.
  • 8 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.7% 11.4% 51.7% 31.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב