דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 62 גרם למנה\יחידה (כ- 25 קציצות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קציצות דגים מטוגנות
קציצות דגים ביתיות ומטוגנות
  • 1 לטחון (אפשר במיקסר) את הדג, תפוח האדמה, חצי מצרור הפטרוזיליה והבצל ולהעביר לקערה.
  • 2 להוסיף שיני שום כתושות וביצים ולערבב הכל לתערובת אחידה.
  • 3 להוסיף אל התערובת פלפל שחור, מלח, פפריקה אדומה וכמון ולערבב.
  • 4 ליצור קציצות עגולות בקוטר של כשני ס"מ.
  • 5 לחמם שמן במחבת ולטגן כל קציצה משני צידיה עד להשחמה יפה.
  • 6 להגשה - לפזר את עלי הבצל הירוק על צלחת הגשה נאה, לסדר את קציצות הדגים מעל ולקשט בחצי הנותר של עלי הפטרוזיליה מעל ומסביב לקציצות.
  • 7 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה הכמות המוערכת הנספגת בקציצות - ייתכן ויהיה צורך להשתמש בכמות גדולה יותר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 47.9% 24.2% 24%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.99 (1.08 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב