דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

45 מנות/יחידות, 12 גרם למנה\יחידה (כ- 45 לביבות)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות מג`דרה
  • 1 שמים כוס אורז בסיר, מוסיפים 2 כוסות מים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
  • 2 ממשיכים לבשל את האורז עד שהוא סופג את כל המים, ומורידים מהגז.
  • 3 שמים את העדשים (חצי כוס ירוקות וחצי כוס כתומות) בסיר עם מעט מים (רק שיכסו את העדשים) ומבשלים עד שהן מתרככות. אם יש צורך מוסיפים עוד מים.
  • 4.. מעבירים את האורז למעבד מזון וטוחנים אותו.
  • 5 מוסיפים ביצה ותבלינים ומערבבים היטב.
  • 6 קוצצים את חצי הבצל הסגול ומוסיפים לתערובת.
  • 7 מוסיפים את העדשים ומערבבים.
  • 8 מחממים שמן במחבת.
  • 9 יוצרים לביבות (לא דקות מדי, אחרת הן יתפרקו) ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
  • 10 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.7% 33.8% 14.1% 42.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.6 (0.72 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב