דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

45 מנות/יחידות, 12 גרם למנה\יחידה (תלוי בגדול הלביבות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מביאים לרתיחה את האורז בסיר ביחד עם 2 כוסות מים, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהאורז סופג את כל המים. מסירים מהאש.
  • 2 מבשלים את העדשים בסיר עם מעט מים (רק לכיסוי) עד לריכוך. אם יש צורך מוסיפים עוד מים.
  • 3 מעבירים את האורז למעבד מזון וטוחנים אותו. מוסיפים את הביצה והתבלינים, מערבבים היטב, מוסיפים גם את הבצל הסגול והעדשים, ומערבבים.
  • 4 מחממים את השמן במחבת, יוצרים לביבות מהתערובת (לא דקות מדי, אחרת הן תתפרקנה) ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר באתר של מור

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)26214
חלבונים (גרם)0.64 5.19
פחמימות (גרם)216
מתוכן סוכרים (גרם)0.16 1.28
שומנים (גרם)1.81 14.62
מתוכם שומן רווי (גרם)0.16 1.33
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.1
כולסטרול (מ"ג)4.79 38.81
נתרן (מ"ג)277.882,249
סיבים תזונתיים (גרם)0.45 3.67
מים (גרם)4.8639.36
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)2.1117.05
ויטמין B (מ"ג)0.131.05
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.050.4
ויטמין B5 (מ"ג)0.040.35
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.09
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7.4960.66
ויטמין B12 (מק"ג)0.010.09
ויטמין C (מ"ג)0.211.66
ויטמין D (מק"ג)0.030.21
ויטמין E (מ"ג)0.020.19
ויטמין K (מק"ג)0.10.85
סידן (מ"ג)2.7222.01
ברזל (מ"ג)0.252
מגנזיום (מ"ג)2.1617.48
זרחן (מ"ג)10.5785.56
אבץ (מ"ג)0.080.61
אשלגן (מ"ג)22.65183.31
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.040.29
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.24
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.060.49
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.060.46

מתכונים חלופיים

המלצות AI

ניתן להתייעץ ולקבל משוב על המתכון.
רוצים לקבל עזרה מדיאטנית ה-AI שלנו? משף ה-AI שלנו?

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.4% 37.4% 13.3% 39.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.7 (0.85 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.