דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 460 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
נתחי פרגית ברוטב שום ודבש
רוטב השום והדבש עושה את ההבדל, צילום: חגית לרידו
  • 1 להשרות כשעה את הפרגיות בקערה עם רוטב שום ודבש (ניתן להשתמש ברוטב של "מעדניר" - תמונה מצורפת של צנצנת הרוטב).
  • 2 לחמם תנור ל- 170 מעלות במצב גריל, לשמן תבנית בשמן זית ולפזר את הנתחים.
  • 3 לפזר גם את טבעות הבצל, השום, העגבניות המיובשות והתימין.
  • 4 למעלה לפזר מלח ופלפל שחור גס לפי הטעם.
  • 5 להכניס את התבנית לתנור למשך 35 דקות ולהגיש חם.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
תוספת עוף נהדרת ביחד עם אורז לבן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.4% 23.6% 47.4% 24.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב