דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 79 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ביצה בקן
ביצה מטוגנת בתוך לחם
  • 1 לקרוץ בפרוסות הלחם בערת קורצן עוגיות חור במרכזן.
  • 2 למרוח צד אחד של הפרוסה בחצי כפית מזולה.
  • 3 לחמם מחבת ולהכניס כפית מזולה.
  • 4 כשהיא נמסה להכניס פרוסת לחם אחת למחבת כשהצד המרוח במזולה כלפי מטה.
  • 5 לשבור ביצה אחת ולהכניס לחור שבפרוסה.
  • 6 למרוח בחצי כפית מזולה את הצד העליון של הפרוסה.
  • 7 כשהצד התחתון משחים להפוך את הפרוסה לצידה השני ולהשחים אותה גם כן.
  • 8 לחזור על אותן הפעולות (1-7) גם עם הפרוסה השניה והביצה הנותרת.
  • 9 להגיש ביחד עם סלט ירקות.
  • 10 בתיאבון חיוך

ניתן להחליף את המזולה בחמאה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 37% 23.8% 39%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.59 (0.59 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב