דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 415 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
ירקות מוקפצים עם עוף
מנה צבעונית ומזינה
  • 1 בסיר נפרד עם מים חמים וכף המלח להרתיח במשך 10-15 דקות את השעועית הירוקה, האפונה והתירס.
  • 2 לחתוך את הפלפלים לרצועות, לחתוך את הגזר לרצועות (או לקלף עם קולפן לרצועות ממש דקות), לחתוך את הפטריות הטריות ולפרק את הכרובית לפרחים (ניתן להוסיף ברוקולי וכל ירק אחר שאוהבים).
  • 3 בסיר גדול לשים את כל הירקות (כולל הירקות שהרתחנו וסיננו את הנוזלים), לתבל במלח, פלפל שחור גרוס ורוטב טריאקי.
  • 4 לערבב ולכסות עם מכסה לרבע שעה (לערבב מדי פעם).
  • 5 לחתוך את חזה העוף לרצועות דקות ולערבב עם הפפריקה, שמן הזית, המלח והפלפל השחור הגרוס.
  • 6 לשמן מעט מחבת פסים עם ספריי שמן ולצלות את רצועות העוף כ- 4 דקות מכל צד (עד שמוכן).
  • 7 להוסיף את רצועות העוף המטוגנות אל הירקות ולהגיש.
  • 8 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.1% 12% 47.8% 32.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב