דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 188 גרם למנה\יחידה (10-12 יחידות פרגית)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פרגיות ביתיות מטוגנות
נתחי פרגית בהכנה ביתית מהירה
  • 1 לשטוף את הפרגיות, להניח בקערה עמוקה ולסנן את הנוזלים.
  • 2 להוסיף לקערה את השמן והתבלינים, ולערבב היטב.
  • 3 להשפריץ תרסיס שמן ולטגן קלות מכל צד (הפרגיות מוכנות אחרי טיגון קצר מאוד, לא לשרוף!).
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש לצד פירה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 28% 67% 4.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב