מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 104 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
שניצל דג סול לצהריים
- 1 להפשיר את הדגים ולשים בקערה עם מים ומיץ מחצי לימון למשך חצי שעה.
- 2 לסנן ולייבש את הדגים.
- 3 לערבב את פירורי הלחם עם המלח והפלפל שחור.
- 4 לטבול את הדגים בביצה ואח"כ בפירורי הלחם המתובלים.
- 5 לטגן בשמן חם משני הצדדים.
- 6 להגיש עם פלח לימון בצד ובתיאבון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.6% |
33.2% |
41.3% |
24.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב