דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 106 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
רוסטביף בתנור
נתח רוסטביף ביתי בתנור
  • 1 לקחת סינטה נקייה משומן (ניתן להשאיר חלק מהשומן כדי לשמור על עסיסיות). לתבל במלח ובפלפל השחור, ומעל לפזר את זרעי החרדל ואת עשבי התבלין.
  • 2 לעסות בידיים את הבשר עם שמן זית ולהניח על מגש מרופד בנייר אפייה. בעזרת סכין לבצע חריצים בסינטה ובתוך החריצים להכניס את שיני השום.
  • 3 לחמם תנור לחום המקסימלי של 230-250 מעלות ולהכניס את הסינטה למשך 10 דקות. לכבות את התנור ולהשאיר סגור לעוד 20 דקות.
  • 4 להניח את הסינטה לצינון של כ- 20 דקות, לפרוס ולהגיש.
  • 5 הרי לכם רוסטביף סינטה מתובלן וטעים - תיהנו חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש בליווי רוטב צ`ימיצ`ורי וחרדל דיז`ון.

ניתן להכין עם סינטה או אנטרקוט. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. מתוך קרנבל הבשר של רשת יינות ביתן, באדיבות השף סהר רפאל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 27.2% 69.4% 3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב