דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
רוסטביף בתנור
רוסטביף בתנור
נתח רוסטביף ביתי בתנור

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 106 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לקחת סינטה נקייה משומן (ניתן להשאיר חלק מהשומן כדי לשמור על עסיסיות). לתבל במלח ובפלפל השחור, ומעל לפזר את זרעי החרדל ואת עשבי התבלין.
  • 2 לעסות בידיים את הבשר עם שמן זית ולהניח על מגש מרופד בנייר אפייה. בעזרת סכין לבצע חריצים בסינטה ובתוך החריצים להכניס את שיני השום.
  • 3 לחמם תנור לחום המקסימלי של 230-250 מעלות ולהכניס את הסינטה למשך 10 דקות. לכבות את התנור ולהשאיר סגור לעוד 20 דקות.
  • 4 להניח את הסינטה לצינון של כ- 20 דקות, לפרוס ולהגיש.
  • 5 הרי לכם רוסטביף סינטה מתובלן וטעים - תיהנו חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש בליווי רוטב צ`ימיצ`ורי וחרדל דיז`ון.

ניתן להכין עם סינטה או אנטרקוט. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. מתוך קרנבל הבשר של רשת יינות ביתן, באדיבות השף סהר רפאל.

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)235221
חלבונים (גרם)29.6 27.86
פחמימות (גרם)11
מתוכן סוכרים (גרם)0.04 0.04
שומנים (גרם)11.58 10.9
מתוכם שומן רווי (גרם)4.05 3.81
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)73 68.71
נתרן (מ"ג)100.794.77
סיבים תזונתיים (גרם)0.16 0.15
מים (גרם)62.7259.03
ויטמין A (מק"ג)0.920.86
ויטמין B (מ"ג)9.358.8
ויטמין B1 (מ"ג)0.090.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.150.14
ויטמין B3 (מ"ג)7.857.39
ויטמין B5 (מ"ג)0.60.57
ויטמין B6 (מ"ג)0.660.62
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)9.629.05
ויטמין B12 (מק"ג)1.731.63
ויטמין C (מ"ג)1.481.39
ויטמין E (מ"ג)0.430.4
ויטמין K (מק"ג)2.071.94
סידן (מ"ג)30.7528.94
ברזל (מ"ג)2.031.91
מגנזיום (מ"ג)26.8425.26
זרחן (מ"ג)235.82221.94
אבץ (מ"ג)5.385.07
אשלגן (מ"ג)386.11363.4
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.020.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 27.2% 69.4% 3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.38 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.