דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

70 מנות/יחידות, 43 גרם למנה\יחידה (60-80 עוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות שמרים במילוי פרג
עוגיות פרג למשלוח המנות
  • 1 לאחד לבצק את החומרים הבאים: קמח, 1/2 כוס סוכר ושמרים טריים מותפחים בנפרד (בכף סוכר ומעט מים פושרים כ- 10 דקות). להוסיף לתערובת 1/2 כוס שמן, 1/2 חבילת מרגרינה לאפייה מומסת (100 גרם), 2 ביצים וככוס מים פושרים). לאחר הלישה להוסיף את המלח וללוש עד שהוא נטמע בתערובת. להתפיח כשעה.
  • 2 לחמם את המרגרינה (1.25 חבילות - 250 גרם), 3-4 כפות מים, סוכר וניל ו- 2.5 כוסות סוכר, ואח"כ להוסיף את הפרג, כך שתתקבל תערובת מומסת אבל לא מבושלת.
  • 3 התערובת צריכה להיות סמיכה ולא נוזלית. יש לקרר לפני מילוי הבצק.
  • 4 לאחר ההתפחה לחלק את הבצק ל- 4 ומכל חלק ליצור כ- 15-20 כדורים בהתאם לגודל הרצוי.
  • 5 לרדד לעובי דק ביותר (כך שיהיה שקוף) לצורה עגולה.
  • 6 למרוח את המלית עם סכין.
  • 7 לגלגל את הבצק כמו לרולדה ולקשור כמו לחמנייה.
  • 8 למרוח ביצה עם מעט מים ולפזר שומשום או פרג.
  • 9 לאפות כ- 30 דקות ב- 180 מעלות (בתנור מחומם מראש).
  • 10 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 26.2% 9.3% 60.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.4 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב