דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות שמרים במילוי פרג
עוגיות שמרים במילוי פרג
עוגיות שמרים במילוי פרג
עוגיות פרג למשלוח המנות

מצרכים למתכון

70 מנות/יחידות, 43 גרם למנה\יחידה (60-80 עוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לאחד לבצק את החומרים הבאים: קמח, 1/2 כוס סוכר ושמרים טריים מותפחים בנפרד (בכף סוכר ומעט מים פושרים כ- 10 דקות). להוסיף לתערובת 1/2 כוס שמן, 1/2 חבילת מרגרינה לאפייה מומסת (100 גרם), 2 ביצים וככוס מים פושרים). לאחר הלישה להוסיף את המלח וללוש עד שהוא נטמע בתערובת. להתפיח כשעה.
  • 2 לחמם את המרגרינה (1.25 חבילות - 250 גרם), 3-4 כפות מים, סוכר וניל ו- 2.5 כוסות סוכר, ואח"כ להוסיף את הפרג, כך שתתקבל תערובת מומסת אבל לא מבושלת.
  • 3 התערובת צריכה להיות סמיכה ולא נוזלית. יש לקרר לפני מילוי הבצק.
  • 4 לאחר ההתפחה לחלק את הבצק ל- 4 ומכל חלק ליצור כ- 15-20 כדורים בהתאם לגודל הרצוי.
  • 5 לרדד לעובי דק ביותר (כך שיהיה שקוף) לצורה עגולה.
  • 6 למרוח את המלית עם סכין.
  • 7 לגלגל את הבצק כמו לרולדה ולקשור כמו לחמנייה.
  • 8 למרוח ביצה עם מעט מים ולפזר שומשום או פרג.
  • 9 לאפות כ- 30 דקות ב- 180 מעלות (בתנור מחומם מראש).
  • 10 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות עדנה עטיה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)187440
חלבונים (גרם)3.44 8.08
פחמימות (גרם)2253
מתוכן סוכרים (גרם)8.1 19.05
שומנים (גרם)9.72 22.84
מתוכם שומן רווי (גרם)0.59 1.38
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)10.84 25.48
נתרן (מ"ג)17.9242.12
סיבים תזונתיים (גרם)1.54 3.61
מים (גרם)2.656.22
ויטמין A (מק"ג)4.6610.96
ויטמין B (מ"ג)0.250.58
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.15
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.05
ויטמין B3 (מ"ג)0.070.16
ויטמין B5 (מ"ג)0.070.16
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7.2316.99
ויטמין B12 (מק"ג)0.030.06
ויטמין C (מ"ג)0.070.17
ויטמין D (מק"ג)0.060.14
ויטמין E (מ"ג)0.160.37
ויטמין K (מק"ג)0.010.02
סידן (מ"ג)125.12294.1
ברזל (מ"ג)0.751.76
מגנזיום (מ"ג)25.1459.08
זרחן (מ"ג)67.91159.63
אבץ (מ"ג)0.61.41
אשלגן (מ"ג)55.54130.55
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.14.93
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.210.48
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)2.997.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.531.25
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.521.22

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 26.2% 9.3% 60.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.4 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה