דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 80 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לחם קלוי עם פטריות וגבינת גאודה
טוסט גאודה לארוחת ביניים
  • 1 מחממים תנור מראש ל- 200 מעלות.
  • 2 על כל פרוסה מפזרים מהגבינה ומניחים פרוסות פטרייה.
  • 3 מפזרים אורגנו ומכניסים לתנור ל- 7-10 דקות, עד התחלת המסה של הגבינה.
  • 4 מוציאים, מפזרים בזיליקום, ומקשטים בקטשופ ובפפריקה. מחזירים לתנור ל- 5 דקות. מגישים חם.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להגשה לאירוח ניתן לחתוך כל פרוסה ל- 4 לפני תחילת ההכנה, להכין כרגיל ולהגיש כחטיפי ביס.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.6% 14% 21.2% 59.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב