מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 138 גרם למנה\יחידה (כ- 20 יחידות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתקדםדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מנה מרשימה וטעימה להפליא
- 1 מטגנים במחבת עם מעט שמן זית על אש בינונית את הבצלים עד הזהבה, מוסיפים את כבד העוף ומתבלים במלח ופלפל.
- 2 מטגנים את הכבד והבצל כ- 5 דקות (להיזהר לא לייבש את הכבדים) עד רגע לפני שהם מוכנים. מניחים בצד שיתקרר.
- 3 מבשלים את הביצה במים רותחים כ- 7 דקות.
- 4 מעבירים את תערובת הכבד והבצל יחד עם הביצה למג`ימיקס (אם יש לכם מכשיר קטן אז לחלק ל- 2 חלקים), מתבלים במלח ופלפל וטוחנים בפולסים עד לקבלת המרקם הרצוי (מומלץ לא מרקם חלק אלא עם חתיכות קטנות שיורגשו כל הטעמים).
- 5 לוקחים תאנה וחותכים מלמעלה בצורת איקס עד לכחצי גובה התאנה, כך שנפתח פתח למילוי. מוסיפים באמצע מעט מתערובת הכבד ומטפטפים מעט סילאן מלמעלה.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8.1% |
11.1% |
23.9% |
56.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב