דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עלי מנגולד ממולאים גבינות
עלי מנגולד ממולאים צמחוניים
  • 1 להשרות את עלי המנגולד במים כמה דקות, לסנן.
  • 2 לחתוך את החלק הירוק העבה, לקצוץ דק.
  • 3 להכין את העלים ולהניח בצד.
  • 4 בקערה להניח את עלי המנגולד שקצצנו, להוסיף גבינות, ביצה, פירורי לחם ופלפל שחור ולערבב היטב. התערובת צריכה להיות מעט דביקה.
  • 5 להניח עלה על משטח עבודה, לשים מעט מהמילוי.
  • 6 לקפל את העלה מהצדדים ולסגור.
  • 7 להניח בתבנית מתאימה.
  • 8 לפזר מעל גבינת פרמזן.
  • 9 לכסות בנייר אפייה ומעל נייר כסף.
  • 10 לאפות בערך 40 דקות.
  • 11 אפשר להגיש חם או קר.
  • 12 בתיאבון חיוך

להכין מראש ולהקפיא לפני אפייה. לאפייה, להוציא כשעתיים לפני האפייה להפשרה בטמפרטורת החדר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 31.4% 48% 17.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.5 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב