דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עלי מנגולד ממולאים גבינות
עלי מנגולד ממולאים גבינות
עלי מנגולד ממולאים גבינות
עלי מנגולד ממולאים צמחוניים

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להשרות את עלי המנגולד במים כמה דקות, לסנן.
  • 2 לחתוך את החלק הירוק העבה, לקצוץ דק.
  • 3 להכין את העלים ולהניח בצד.
  • 4 בקערה להניח את עלי המנגולד שקצצנו, להוסיף גבינות, ביצה, פירורי לחם ופלפל שחור ולערבב היטב. התערובת צריכה להיות מעט דביקה.
  • 5 להניח עלה על משטח עבודה, לשים מעט מהמילוי.
  • 6 לקפל את העלה מהצדדים ולסגור.
  • 7 להניח בתבנית מתאימה.
  • 8 לפזר מעל גבינת פרמזן.
  • 9 לכסות בנייר אפייה ומעל נייר כסף.
  • 10 לאפות בערך 40 דקות.
  • 11 אפשר להגיש חם או קר.
  • 12 בתיאבון חיוך

להכין מראש ולהקפיא לפני אפייה. לאפייה, להוציא כשעתיים לפני האפייה להפשרה בטמפרטורת החדר.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של בתיה דורון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)177169
חלבונים (גרם)15.78 15
פחמימות (גרם)65
מתוכן סוכרים (גרם)0.71 0.68
שומנים (גרם)10.33 9.82
מתוכם שומן רווי (גרם)6.09 5.79
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)54.25 51.56
נתרן (מ"ג)548.47521.36
סיבים תזונתיים (גרם)1.06 1.01
מים (גרם)54.6451.94
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)181.89172.9
ויטמין B (מ"ג)0.680.65
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.150.14
ויטמין B3 (מ"ג)0.20.19
ויטמין B5 (מ"ג)0.230.22
ויטמין B6 (מ"ג)0.060.06
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)9.28.75
ויטמין B12 (מק"ג)0.40.38
ויטמין C (מ"ג)9.018.57
ויטמין D (מק"ג)0.140.13
ויטמין E (מ"ג)1.061
ויטמין K (מק"ג)164.04155.93
סידן (מ"ג)412.38391.99
ברזל (מ"ג)1.41.33
מגנזיום (מ"ג)52.3949.8
זרחן (מ"ג)139.4132.51
אבץ (מ"ג)0.830.79
אשלגן (מ"ג)303.26288.27
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.320.3
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.260.25
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.511.44
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.331.27

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 31.4% 48% 17.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.5 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.