דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 195 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חזה עוף בתנור
נתחי חזה עוף שלמים בתנור
  • 1 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב/המרינדה, מוסיפים את נתחי חזה העוף (2 נתחים של פרפר חזה עוף מחולקים לשניים) ומשרים לכמה דקות לספיגת טעמים.
  • 2 מניחים את חזה העוף בתבנית (ראו ציוד נדרש למתכון), ומכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 45-60 דקות. מתקבל חזה עוף בתנור טעים ביותר!
  • 3 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעת הגשה: אורז, פתיתים, ספגטי.

ציוד נדרש: אני הנחתי את נתחי חזה העוף בתבנית קרמית בצורת אליפסה. אפשר כל תבנית שמתאימה לתנור... אפילו חד פעמי.

ניתן להשתמש גם בשום טרי (4-5 שיני שום כתושות). התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 27.6% 66.4% 4.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב