דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 437 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דג דניס אפוי בתנור
דג שלם אפוי בתנור
  • 1 לאחר ניקוי הדגים לחרוץ חריצים על הדג. לפזר על התבנית (תבנית חד פעמית גדולה) את שמן הזית, להניח את הדגים ולשמן אותם בעזרת הידיים.
  • 2 בקערה קטנה לערבב את כל מצרכי תערובת שמן הזית והשום. את הכוסברה והפטרוזליה הקצוצים לפזר על הדג ובתוך הדג.
  • 3 לקחת כפית גדולה מקערת הרוטב לכל דג ולמלא בפנים, וממה שנשאר ללטף את כל הדגים בחוץ. לפזר את פרוסות הלימון בתוך ומחוץ לדג (אפשר להשתמש ב- 2 יחידות לימון מוחמץ קצוץ דק דק).
  • 4 לפזר את הפלפל השחור הגרוס על הדג, לעטוף את התבנית בנייר אפייה ומעליו נייר כסף והופ לאפייה בתנור בחום של 190 מעלות למשך כ- 30 דקות, ולאחר מכן להסיר את הכיסוי ולהמשיך לאפות עוד כ- 10 דקות עד להשחמה.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית חד פעמית גדולה.

זמן ההכנה כולל את זמן ניקיון הדגים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 24.5% 70.3% 4.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב