דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 305 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת פלפלים, פטריות וגבינות
פשטידה קלה וטעימה
  • 1 לקצוץ דק את הפלפלים, הבצל, השמיר והפטריות.
  • 2 לאדות את הפלפלים, הבצל והפטריות, ולערבב היטב עד שהכל מתרכך.
  • 3 להסיר מהאש ולסנן מנוזלים.
  • 4 להוסיף לתערובת את כל שאר המצרכים (מלבד הביצים) ולערבב היטב.
  • 5 להוסיף את הביצים ולערבב היטב.
  • 6 להעביר אל תבנית אפייה ולאפות בחום בינוני למשך כ- 45 דקות.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף גבינה צהובה מגורדת.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
את הקמח ניתן להמיר לקמח מלא תופח.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.9% 14.2% 26.4% 51.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב