דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 171 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דג סול מתקתק
מנה ראשונה מקורית לראש השנה
  • 1 לשטוף את הדגים ולהשרות אותם כשעה במיץ של הלימונים.
  • 2 לשטוף שוב.
  • 3 להכין 3 קערות.
  • 4 באחת לשים ביצים טרופות + מים + דבש ולערבב היטב.
  • 5 בשנייה לשים פירורי לחם.
  • 6 בשלישית לשים קמח + מלח + פלפל שחור + כורכום ולערבב.
  • 7 לטבול כל דג, קודם כל בקמח לאחר מכן בביצה ולבסוף בפירורי לחם.
  • 8 לחמם שמן במחבת ולטגן כל דג משני צידיו.
  • 9 להניח את הדגים המטוגנים על נייר סופג.
  • 10 מומלץ להגיש עם חצי לימון בצד.
  • 11 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה לא כולל את זמן השריית הדגים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 28.9% 24.6% 44.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב