דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 104 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שעועית לימה במייפל וחרדל
מקורי וטעים
  • 1 מכניסים את השעועית לסיר גדול עם הרבה מים. מבשלים עד התרככות קלה (השעועית לא צריכה להיות מוכנה לחלוטין, ממשיכים לבשל אותה אח"כ עם יתר החומרים).
  • 2 מורידים מהאש, שומרים 2 כוסות מנוזלי הבישול.
  • 3 בסיר מטגנים את הבצל בשמן הקוקוס (או הקנולה) עד שנעשה שקוף.
  • 4 מוסיפים את השעועית עם הנוזלים ששמרנו, סירופ המייפל, החרדל והתבלינים, מביאים לרתיחה, מעבירים לאש קטנה מאוד ומבשלים כשעה עד שהשעועית רכה מאוד.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.6% 2.2% 16.4% 66.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.03 (0.03 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב