מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 109 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
- בלילת החביתה
- בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
- שמיר - 1/4 צרור - סה"כ (20 גרם)
- כוסברה - 1/4 צרור - סה"כ (23 גרם)
- ביצה - 4 Large - סה"כ (216 גרם)
- קמח לבן - 1¼ כפות שטוחות - סה"כ (15 גרם)
- מלח - כפית שטוחה
- פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה
- כורכום - כפית שטוחה
- כמון טחון - 1/2 כפית שטוחה
- לטיגון
- שמן קנולה - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
אוכל פרסי משובח
- 1 מערבבים את כל מצרכי הבלילה בקערה.
- 2 מחממים את השמן במחבת.
- 3 מעבירים את הבלילה למחבת וברגע שהצד התחתון שחום הופכים בעזרת צלחת גדולה את החביתה.
- 4 מטגנים את הצד השני עד השחמה.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
אני בחרתי לעשות חביתה אחת גדולה - אפשר כמובן לעשות חביתות קטנות יותר. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.4% |
42.8% |
27.9% |
25.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב