דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 244 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מרק שעועית עם גרונות הודו
מרק שעועית טעים ומזין לחורף
  • 1 משרים את השעועית הלבנה למשך לילה שלם.
  • 2 מבשלים את גרונות ההודו בסיר לחץ למשך 20 דקות לפחות - בסיר רגיל למשך שעתיים.
  • 3 מבשלים את השעועית עם 2 ליטר מים בסיר לפחות כשעה.
  • 4 בינתיים מטגנים במחבת בשמן את הבצל עד להזהבה קלה, מוסיפים את השום והסלרי, וממשיכים בטיגון כ- 3 דקות נוספות. מוסיפים לסיר עם השעועית את גרונות ההודו, הבצל והסלרי, ומערבבים. מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים, מערבבים וממשיכים בבישול כשעה נוספת.
  • 5 לקראת הסוף טועמים ומתקנים תיבול.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.5% 14.2% 43.3% 34%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב