דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 356 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מוח עגל ברוטב לימונים, ארטישוק ונענע
מנה מושלמת לפסח
  • 1 מרתיחים סיר עם מים ומעט חומץ, מכניסים את המוחות לבישול של 5 דקות, מוציאים ומקררים.
  • 2 פורסים את המוחות לפרוסות בעובי של 2 ס"מ.
  • 3 במחבת מחממים שמן זית, מקמחים את המוחות בקמח מצה, מטגנים 2 דקות מכל צד ומוציאים לצלחת.
  • 4 במחבת שמים את השום, מטגנים כ- 2 דקות, מוסיפים את היין הלבן, תחתיות הארטישוק, מיץ הלימון וקוביות הלימון, מרתיחים ומתבלים.
  • 5 מוסיפים את המוחות ואת הנענע למחבת ומבשלים יחד עוד 10 דקות.
  • 6 בתיאבון וחג שמח חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 47.5% 37.7% 12%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.96 (1.01 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב