דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 25 גרם למנה\יחידה (כ- 25 עוגיות בוטנים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות בוטנים מושלגות
עוגיות בוטנים שמתאימות לפסח
  • 1 במעבד מזון לטחון את הבוטנים עם הסוכר וסוכר הוניל.
  • 2 להוסיף את תמצית הורדים, הביצה, החלמונים, הזנגביל והציפורן, ולטחון עד למחית חלקה.
  • 3 להכין כדורים קטנים (העיסה דביקה - לגלגל בעדינות) ולגלגל אותם באבקת הסוכר.
  • 4 לסדר את הכדורים על נייר אפייה בתוך תבנית ולאפות במשך 8 דקות בחום בינוני של 180 מעלות. כאשר העוגיות מתפקעות הן כבר מוכנות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להחליף את הבוטנים בשקדים - יוצא מצוין.

ציוד נדרש: מעבד מזון.

עוגיות הבוטנים מתאימות גם לפסח. אפשר להניח את העוגיות במנג`טים - לא חובה, אני הכנתי בלי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 30.1% 16% 50%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.48 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב