מצרכים למתכון
102 גרם לכל המתכון
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
אוכל רחוב טעים ביותר
- 1 לשבור את הביצה לכוס ולתבל במעט מלח ופלפל.
- 2 לחמם מחבת עם שמן, להניח חצי עלה סיגר בשמן, לשפוך את הביצה, ומיד לסגור עם החצי הנותר.
- 3 לטגן משני הצדדים להזהבה יפה.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
בפורים נוהגים להכין בוריק מתוק - במילוי אגוזים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.3% |
55% |
18.9% |
25.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב