דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 302 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כרעיים אפויים עם זעתר ושמן זית
עוף בתנור בתיבול פשוט מושלם
  • 1 שוטפים היטב את הכרעיים ומניחים בתבנית אפייה.
  • 2 מערבבים בקערה קטנה את שמן הזית, הזעתר והתבלינים, ומורחים על חלקי העוף.
  • 3 מכסים את התבנית בנייר אפייה ומעל נייר כסף, ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות (טורבו) למשך כ- 45 דקות.
  • 4 מסירים את הכיסוי, מורידים מעט את החום ל- 170 מעלות וממשיכים באפייה כ- 25-30 דקות נוספות עד להשחמה של העוף.
  • 5 בתיאבון חיוך

המתכון בהשראת המתכון לתפוחי אדמה בתנור עם שמן זית וזעתר של אמונה בוארון (המתכון החלופי הראשון שתוכלו למצוא כאן בצד שמאל). התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 24.4% 73.3% 1.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב