דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 173 גרם למנה\יחידה

  • בצל - יחידה קטנה (63 גרם)
  • כרישה - 2 חופנים - סה"כ (34 גרם)
    2 גבעולי כרישה קצוצים
  • ביצה - 4 Large - סה"כ (216 גרם)
  • מלח - קורט
    לפי הטעם
  • פלפל שחור - קורט
    גרוס - לפי הטעם
  • שמן זית - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
    לטיגון

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חביתת כרישה
חביתת כרישה ובצל קלה להכנה
  • 1 לחתוך את הבצל לפרוסות.
  • 2 לחתוך את הכרישה לחתיכות בעובי של 2 ס"מ.
  • 3 לטגן על במחבת עם שמן הזית את הבצל והכרישה עד שיזהיבו.
  • 4 לטרוף את הביצים, לתבל במלח ופלפל שחור, לשפוך על הכרישה והבצל, לכסות, לטגן כ- 5-10 דקות, להפוך ולטגן גם את הצד השני.
  • 5 להגיש חם ובתיאבון חיוך

מומלץ להגיש בתוספת סלט סלק: לבשל 4 סלקים, לתבל במלח, פלפל שחור, חומץ, כמה טפטופים של שמן זית וכמה עלים של כוסברה. אם רוצים אפשר להוסיף בצל קצוץ דק. הערך התזונתי לא כולל את תוספת הסלק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 58.5% 29.4% 10.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.46 (1.5 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב