דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 196 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חזה עוף צלוי ברוטב תפוזים
  • 1 בקערה לערבב מיץ התפוזים, המרק הצלול, סירופ המשמשים, שמן הזית, הכורכום והפלפל השחור. להשאיר בצד כוס אחת מהנוזלים ולשמור במקרר.
  • 2 להכניס לקערה את חזות העוף ולהשרות במרינדה למשך לילה או עד 24 שעות (להפוך צד מדי פעם). להוציא את חזות העוף מהמרינדה ולהניח בתבנית.
  • 3 ליצור משחה מהדבש, החרדל והשום, ולמרוח על חזות העוף.
  • 4 לאפות במשך כ- 40 דקות בחום של 180 מעלות (20 דקות ראשונות לאפות כשהתבנית מכוסה בנייר אלומיניום). ב- 10 הדקות האחרונות של האפייה לחרוץ כל חזה עוף ב- X או + ולהבריש מלמעלה סירופ מייפל.
  • 5 בינתיים, בסיר קטן לחמם את נוזל המרינדה שהשארנו בכוס במקרר. להוסיף את הקורנפלור תוך כדי ערבוב מתמיד, להביא לרתיחה ולבשל כ- 2 דקות או עד להסמכה. להגשה למזוג מעל או מסביב את הרוטב. ניתן להגיש עם תפוחי אדמה ובטטות מקורמלים וסלט עלי מנגולד חם.
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את סירופ חצאי המשמש והמרק הצלול. זמן ההכנה לא כולל את זמן השריית חזה העוף.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 9.9% 61.8% 27.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב